Wist u dat Maastricht de beste vertaalacademie heeft van Nederland? Hier kan o.a. een opleiding in de Spaanse taal gevolgd worden. De Spaanse taal wordt door veel leerlingen als moeilijk ervaren. Heeft uw zoon of dochter Spaans als vak op school en gaat dit hem/haar niet zo goed af of heeft hij of zij de ambitie om hier in de toekomst meer mee te doen? Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter helpen met het leren van de Spaanse taal.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Spaans op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Spaans in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens