Met straatnamen als: Burgemeester Nierstraszstraat, Burgemeester Lespinassestraat en de Hélène Schoenmaeckersstraat is begrip van de Nederlandse spelling zeker belangrijk. Of heeft uw zoon of dochter moeite met de Nederlandse grammatica, het schrijven van betogen of iets anders met betrekking tot de Nederlandse taal? Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter helpen om alle fijne kneepjes van de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. 

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Nederlands op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Nederlands in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens