Het vak natuurkunde is een veelzijdig vak en wordt daarom door scholieren nog wel eens als moeilijk ervaren. Een steuntje in de rug door het inschakelen van een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan bijdragen aan een nieuwe en verfrissende kijk op het vak. Hierdoor zal het vak uiteindelijk beter begrepen worden, dit maakt het ook gemakkelijker om ervoor te leren. Zo kan bijvoorbeeld ‘de wet van Newton’ een stuk begrijpelijker worden als er iemand beschikbaar is die uw zoon of dochter hierbij kan helpen. De docenten van Bijlesje.nl kunnen hierbij de uitkomst bieden en staan klaar om uw zoon of dochter te ondersteunen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor natuurkunde op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles natuurkunde in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens