Het vak Grieks wordt in de eerste jaren op de middelbare school vaak gezien als een leuk vak. Je leert veel over de taal en de Griekse cultuur, wat vaak erg interessant is. Zodra er meer grammatica bij komt kijken, wordt het voor veel leerlingen wat lastiger. De grammaticale moeilijkheden en de vreemde tekens maken het aanleren van deze taal alleen nog maar ingewikkelder. Wij kunnen dit ons goed voorstellen en een docent van Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter helpen om ook dit vak met een voldoende af te sluiten!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Grieks op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Grieks in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens