Maastricht is een eeuwenoude stad. Ze hebben hier zelfs vondsten gevonden die aantonen dat nergens in Nederland al zo vroeg menselijke bewoning was. Bij het vak geschiedenis op school leer je niet alleen over Nederland, maar ook over gebeurtenissen over de hele wereld. Geschiedenistoetsen worden door veel leerlingen als zeer moeilijk ervaren, de vraagstelling is hier vaak de oorzaak van. Bijlessen kunnen uw zoon of dochter hierbij helpen! Doordat onze docenten zelf nog student zijn kunnen zij een frisse kijk geven om de vraagstelling te begrijpen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor geschiedenis op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles geschiedenis in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens