Maastricht ligt aan de grens met Nederlandstalig België, Vlaanderen, en Franstalig België, Wallonië. Hoewel de meeste Belgen zowel Nederlands als Frans kunnen spreken, kan het voor Nederlandse scholieren nog al eens een opgave zijn om deze taal meester te worden. In een land waar Frans de officiële taal is zou dan ook leuk zijn als uw zoon of dochter wat basis-Frans zou kunnen spreken. Maar dit kan nog wel eens problemen opleveren, de vele zinnetjes die scholieren uit hun hoofd moeten leren en dan hoeven we nog niet te beginnen over grammatica. Een docent van Bijlesje.nl kan met een frisse kijk uw zoon of dochter helpen om de grammatica te begrijpen en ezelsbruggetjes mee te geven voor het leren van de rest!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Frans op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Frans in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens