Heeft uw zoon of dochter de ambitie om na de middelbare school te gaan studeren? Wist u dat de Universiteit van Maastricht bovengemiddeld scoort op internationalisering? In maar liefst 74 landen op de wereld wordt Engels gesproken, maar ook voor het studeren aan de Universiteit of Hogeschool is een woordje Engels kunnen uitermate handig. Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan uw zoon of dochter op eigen tempo ondersteuning bieden bij het aanleren van deze taal.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor Engels op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles Engels in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens