Met 45 minuten rijden vanuit Maastricht bent u in Kerkrade. Hier bevindt zich de tot vier keer verkozen ‘mooiste dierentuin van de Benelux’. De GaiaZoo is een uitstekende plek om het dieren-, maar ook het plantenrijk te ontdekken. Maar biologie is meer dan alleen het leren over verschillende dier- en plantensoorten. Het in de praktijk brengen van biologische kennis wordt door veel leerlingen als lastig ervaren. Mens, plant en dier zijn ingewikkelde organismen en er komt veel bij kijken als je hier alles over te weten wilt komen. Bijlesje.nl kan uw zoon/dochter helpen om alle fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zelf hebben zij hoge cijfers gehaald voor biologie op de middelbare school en hebben dit nog fris in het geheugen zitten. Door het kleine leeftijdsverschil weten zij de stof net op een andere manier te brengen dan de leraar op school misschien doet. Uit onze ervaring is gebleken dat leerlingen een vak hierdoor steeds sneller oppakken! Uw zoon of dochter kan bij Bijlesje.nl terecht voor wekelijkse begeleiding of alleen losse bijlessen voor een belangrijke toets. De bijles wordt gegeven bij u thuis of bij de docent thuis, wat u het prettigst vindt! Heeft u interesse in bijles biologie in de regio Maastricht, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor direct aanmelden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens