De wiskunde heeft veel onderwerpen waar middelbare scholieren gemakkelijk op kunnen vastlopen. Denk aan statistische berekeningen en kansberekening, goniometrie en ga zo maar door. Een beetje extra uitleg kan hierbij al enorm schelen, of misschien past het meer bij jou om wekelijks met iemand hiervoor te gaan zitten. Bij Bijlesje.nl is dit allemaal mogelijk, wij bieden de hulp die jij nodig hebt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten gaan graag even met je zitten om de bijles te bespreken en om erachter te komen wat jij nu echt nodig hebt. Omdat wiskunde in je vervolgopleiding ook nog een belangrijke rol kan gaan spelen, in de vorm van bijvoorbeeld toelatingsexamens, is het zaak dat je hier nu al veel aandacht aan besteedt. Dit geldt al helemaal als je hier nu al moeite mee hebt. Onze docenten studeren zelf nog aan het HBO of de universiteit, waardoor zij dus net als jij nog midden in het schoolleven staan. Dit zal de communicatie gemakkelijker doen gaan dan wanneer je bijles krijgt van een oudere docent. Je docent zal je hebben met het beter begrijpen van de basis van de stof, zodat ook moeilijkere opgaven je uiteindelijk gemakkelijker af zullen gaan. Wiskunde is veelal een kwestie van veel oefenen, iets wat je alleen maar beter af zal gaan als je dit samen met iemand doet. De docent kan bij jou aan huis komen, maar je kunt de bijles ook bij de docent thuis plaats laten vinden. Deze docent woont altijd bij jou in de buurt! Voor meer informatie over bijles wiskunde in Leiden kun je altijd even contact met ons opnemen. Overtuigd dat je wiskundebijles nodig hebt? Vul dan direct ons aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens