De prachtige taal Spaans is sinds een aantal jaren te kiezen als keuzevak op de middelbare school, mede doordat het in die tijd een opkomende wereldtaal was. Spaans wordt zelfs door meerdere onderzoeken uitgeroepen als dé wereldtaal, met 495 miljoen moedertaalsprekers. Dit zijn er dus meer dan de moedertaalsprekers van Engels! Wanneer je zelf wat woordjes Spaans begrijpt en ook kunt spreken, kun je dus op veel plekken op de wereld terecht. Wat echter vaak blijkt, is dat de taal moeilijker is dan vooraf werd verondersteld.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Voor hulp bij de taal Spaans heeft Bijlesje.nl een aantal specialisten klaar staan. De meesten daarvan spreken zelf vloeiend Spaans en helpen je dan ook graag met de moeilijkheden die jij tegenkomt. Deze docenten komen altijd uit jouw regio, zodat je dus nooit ver hoeft te reizen. Het is ook mogelijk om de docent bij jou thuis te laten komen. Onze docenten zijn allemaal zelf nog student en zitten zelf nog volop in het schoolleven, wat ervoor zorgt dat zij jou goed begrijpen. Het lage leeftijdsverschil zorgt eveneens voor een lagere communicatieve drempel! Bij interesse in bijles Spaans in de regio Leiden kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wil je direct beginnen met de bijles? Vul dan ons aanmeldformulier in en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een afspraak met een geschikte docent hebt staan!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens