Op de middelbare school wordt scheikunde als één van de moeilijkste vakken gezien. In de onderbouw is het vak niet verplicht en wordt het door leerlingen die hier moeite mee hebben vaak gezien als een minder leuk vak. Wist je dat één van de meest succesvolle ‘science parks’ zich in Leiden bevindt? Het Leiden Bio Science Park is het grootste wetenschapspark in Nederland en biedt veel mogelijkheden voor start-ups en bedrijven, vooral op scheikundig gebied. Des te meer reden om wat te maken van je scheikunde op de middelbare school! Leerlingen die meer hebben met scheikunde, kunnen ervoor kiezen om dit vak ook in de bovenbouw te volgen. Hier kunnen alsnog problemen ontstaan, omdat de stof aanzienlijk wordt uitgebreid en leerlingen het overzicht nog wel eens kwijtraken hierdoor.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Ondanks deze diversiteit aan onderwerpen, weten de docenten van Bijlesje.nl over ieder onderwerp alles te vertellen. Zij hebben na een paar uur bijles al feilloos door waar de problemen precies liggen en komen hier graag samen met de leerling uit! Docenten bij Bijlesje.nl hebben scheikunde zelf minimaal op VWO-niveau met een hoog cijfer afgerond, waardoor zij perfect op de hoogte zijn van de studiestof en wat er van de leerlingen wordt verwacht. Doordat al onze docenten zelf nog student aan het HBO of de universiteit zijn, weten zij als geen ander hoe het is om de druk vanuit school te ervaren en hier mee om te gaan. Zij begeleiden leerlingen op de manier waarop zij zelf hun middelbare schooltijd uitstekend hebben afgesloten. Als je op zoek bent naar een docent die begaan is met jouw situatie en precies weet hoe scheikundige problemen moeten worden aangepakt, neem dan contact op met Bijlesje.nl!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens