Nederlands wordt door vele middelbare scholieren als een lastig vak gezien. Het blijkt niet alleen voor scholieren een lastige taal, te merken aan de vele spelling- en grammaticafouten die nog worden gemaakt door mensen op een hogere leeftijd. Het Nederlands wordt je gehele leven lang dagelijks gebruikt, het is daarom ook belangrijk dat je dit goed onder de knie krijgt. Als je dit lastig vindt, hoeft dit niet automatisch ook stom te zijn! Wist je dat de schrijver Jan Wolkers afkomstig is uit Oegstgeest, dichtbij jouw woonplaats Leiden? Hij wordt gerekend tot de beste auteurs van de Nederlandse literatuur van na de oorlog. Fleur het vak Nederlands eens op door een boek van hem te lezen en je te verdiepen in literatuur afkomstig uit jouw regio.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Voor hulp bij het vak Nederlands staan de docenten van Bijlesje.nl voor je klaar. Zij helpen je graag bij het toepassen van vaste regels, zodat een aantal van je fouten er voor altijd uit worden gehaald! Ook kennen onze docenten veel trucjes, wat ervoor zorgt dat je de taal gemakkelijker onder de knie zal krijgen. De docenten zijn zelf nog student aan de universiteit of op het HBO, waardoor het leeftijdsverschil niet heel groot zal zijn. Dit zorgt voor een snelle klik en een laagdrempelige communicatie. De laatste jaren is bij Bijlesje.nl gebleken dat dit een zeer positieve uitkomst heeft, wanneer een leerling er met de docent op school niet meer uitkomt. Wil je meer informatie over bijles Nederlands in Leiden? Neem gerust contact op met Bijlesje.nl!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens