Natuurkunde wordt vaak gezien als één van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Dit is zeker niet zonder reden, er wordt veel van leerlingen verwacht waardoor leerlingen het overzicht nog wel eens kwijtraken. Na een aantal slechte cijfers kan de motivatie en het plezier in het vak wel eens geheel verdwijnen. De docenten van Bijlesje.nl helpen leerlingen het plezier in het vak weer terug te vinden, door middel van het aanleren van handige trucjes en door het geven van een gestructureerde uitleg. Wanneer de basis van het vak er goed in zit, zal blijken dat de onderwerpen die volgen helemaal niet zo moeilijk hoeven te zijn.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten bij Bijlesje.nl hebben deze problemen zelf meegemaakt en weten daarom ook goed hoe zij andere leerlingen hier doorheen kunnen helpen. Onze docenten zijn uitblinkers in natuurkunde, zij beantwoorden ook vragen die niet in het schoolboek voorkomen! Verder is het belangrijk dat er een manier passend bij de leerling wordt gevonden. Zo heeft de één meer behoefte aan een gestructureerde wekelijkse begeleiding en heeft de ander meer baat bij een aantal bijlessen voor een belangrijke toets. Het is de taak van de docent dit zo goed mogelijk aan te voelen en goed te communiceren met de ouders of verzorgers. Bijlesje.nl staat open voor al uw vragen, neem gerust contact op voor meer informatie! Tip! Bezoek Museum Boerhaave te Leiden, om meer te weten te omen over de geschiedenis van de natuurwetenschappen: een leerzame ervaring. Hier zal blijken dat natuurkunde een leuk vak is, en iets leuks leert over het algemeen stukke makkelijker!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens