Het vak M&O focust zich op managementtheorie├źn en veel berekeningen die van pas komen in het bedrijfsleven. Je hebt er zelf voor kunnen kiezen dit vak te volgen in de bovenbouw, maar soms kun je deze keuze gaan betwijfelen. Doe dit echter niet! Het vak M&O kan een heel leuk vak zijn, als je ervoor kunt zorgen dat je de stof vanaf de basis goed begrijpt. De moeilijkheden kunnen ontstaan door het theoretische karakter van het vak, tezamen met de vele onderwerpen waarover berekeningen moeten worden uitgevoerd. De docenten van Bijlesje.nl helpen je hier graag mee! Deze hulp kan bestaan uit wekelijkse begeleiding of alleen een aantal uur extra uitleg voor een belangrijke toets. Wij passen ons aan aan jouw wensen!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten hebben het vak M&O zelf afgerond met een uitstekend cijfer op de middelbare school en de meesten zijn momenteel zelf ook nog met vakken gerelateerd aan M&O bezig op het HBO of de universiteit. Dit betekent dat zij hun kennis over M&O alleen nog maar verder hebben uitgebreid sinds de middelbare school en zij jou dus veel achterliggende gedachtes kunnen vertellen. Dit zal uiteindelijk voor jou zeker een hoop verduidelijken. Door het lage leeftijdsverschil zul je merken dat er al snel een klik ontstaat tussen leerling en docent, wat positieve uitkomsten alleen nog zal bevorderen! De bijlessen kunnen plaatsvinden bij jou thuis of bij de docent thuis, het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt. Wil je meer informatie over bijles M&O in Leiden? Neem gerust contact met ons op of vul direct het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens