Het Grieks: een prachtige taal, maar wie spreekt het nu nog? Op het Gymnasium op middelbare scholen wordt Oud-Grieks onderwezen, een dode taal die alleen nog te lezen is in oude verhalen. Al eens het Rijksmuseum van Oudheden bezocht, in je eigen woonplaats Leiden? Hier staan vaak veel tentoonstellingen, volledig gericht op de Oude Grieken. Je kunt hier op een plezierige manier leren hoe het er in deze tijd aan toe ging en je komt ook oude teksten tegen. Erg leuk als je deze teksten ook zelf kunt lezen! Wanneer je het vak Grieks dan ook krijgt op de middelbare school, is het belangrijk dat je dit goed onder de knie krijgt. Onze docenten weten als geen ander hoe moeilijk deze taal kan zijn, alleen de Griekse tekens kunnen al een struikelblok vormen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bij moeite met dit vak, helpen onze docenten je hier graag mee. Zij hebben het Gymnasium zelf afgesloten en zijn misschien nog steeds wel bezig met dode talen, waardoor zij hun kennis alleen nog maar hebben verbreed. Bijlesje.nl verzorgt bijlessen afgestemd op de behoeften van de leerling, van bijles gedurende een geheel schooljaar tot alleen bijles voor een bepaalde toets of tentamen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en een kennismaking met één van onze docenten af te spreken. Wij zijn u graag van dienst!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens