Bij het vak geschiedenis op de middelbare school komen veel verschillende vaardigheden kijken. Zo wordt er van je vereist dat je goed kunt begrijpend lezen, geografische gebieden kunt herkennen en directe kennis van jaartallen hebt. Vaak wordt dit scholieren te veel: de kennis lijkt voldoende aanwezig, maar het tegengestelde blijkt wanneer er een toets of tentamen wordt gemaakt. Laat de achterstand niet te ver oplopen! Je komt uit een stad, of uit de regio, met enorm veel geschiedenis. Probeer het daarom voor jezelf wat leuker te maken, door eerst wat meer over je eigen stad Leiden te leren. Waarschijnlijk vier je ieder jaar het Leidens Ontzet, maar wist je dat dit wordt gevierd ter ere van het ontzet van Leiden in de Tachtigjarige Oorlog? Dit soort weetjes kunnen het vak geschiedenis in één stuk veel leuker maken! Voor verdere begeleiding bij dit vak staan de docenten van Bijlesje.nl graag voor je klaar.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om alle vaardigheden te beheersen, en proberen je door middel van handige trucjes dit zo goed mogelijk onder de knie te laten krijgen. Al onze docenten zijn zelf nog student, aan het HBO of op de universiteit. Doordat de docenten zelf nog midden in hun schooltijd staan, weten zij goed waar jij tegenaan kunt lopen op school. Ze helpen je daarom precies bij de punten waar jij het meeste moeite mee hebt! Denk je aan het volgen van bijles geschiedenis in de regio Leiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens