De prachtige taal Frans wordt door veel middelbare scholieren als een struikelblok gezien. Doordat de taal anders in elkaar zit dan bijvoorbeeld het Nederlands, wordt de Franse grammatica en opbouw van zinnen vaak niet goed begrepen. Ook kan het een lastig verhaal zijn om alle Franse woordjes uit je hoofd te leren die de leraar je opgeeft. Het is echter belangrijk dat je de basis van het Frans goed begrijpt. Niet alleen omdat dat handig kan zijn als je eens in Frankrijk verblijft (Parijs is bijvoorbeeld nieteens zo heel erg lang rijden vanaf Leiden!), maar ook als basis voor andere talen. Wanneer je hier moeite mee hebt, staan de docenten van Bijlesje.nl voor je klaar! Zelf hebben zij Frans uitstekend afgerond op de middelbare school en hebben zij ervaring met het bijles geven aan andere scholieren. Momenteel studeren zij nog op de universiteit, wat een laagdrempelige communicatie ten goede zal komen vanwege het kleine leeftijdsverschil.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen je helpen bij de begeleiding van het vak Frans. Zo kun je bijvoorbeeld wekelijks samen je oefenopdrachten doornemen, leesteksten oefenen of woordjes leren. Je docent staat voor je klaar waar nodig en helpt je met waar je de meeste moeite mee hebt. De bijles kan aan huis plaatsvinden, of bij de docent thuis, net is maar net wat jij het prettigst vindt. Wil je meer informatie over bijles Frans in Leiden of wil je je direct aanmelden? Vul dan ons aanmeldformulier in of bel ons even op!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens