De nieuwe exameneisen, van de laatste jaren, hebben ervoor gezorgd dat het vak Engels met minimaal een voldoende dient te worden afgesloten. Engels is wereldwijd een zeer belangrijke taal, het is dan ook zaak dat iedere middelbare scholier hier een zekere kennis over heeft. Zelfs in je eigen woonplaats kun je het Engels dagelijks ervaren, sinds kort wordt er in de Leidse bussen ook in het Engels omgeroepen! Het is dan zeker handig dat je dit goed kunt verstaan. Helaas levert dit bij veel leerlingen zonder talenknobbel problemen op en hebben zij extra ondersteuning nodig voor het goed begrijpen van deze taal.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bij Bijlesje.nl wordt onderwezen door studenten, die het vak Engels zelf uitmuntend hebben afgesloten op de middelbare school. Zij weten dus als geen ander wat er van een leerling wordt verwacht en kunnen dit op een laagdrempelige manier uitleggen, mede vanwege het kleine leeftijdsverschil. Uit ervaring is gebleken dat door dit kleine leeftijdsverschil er sneller een klik is tussen de docent en de leerling, waardoor er ook sneller lesstof kan worden bijgebracht. Bij talen is het vaak belangrijk om veel te oefenen, onze docenten nemen er alle tijd voor om met de leerling hiervoor te gaan zitten! Voor meer informatie of aanmelden, kunt u direct contact met ons opnemen!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens