Het vak economie ligt niet iedere middelbare scholier even goed. Door de vele onderwerpen is het gemakkelijk het overzicht kwijt te raken. In dit soort gevallen is het belangrijk te beginnen bij de basis en van daaruit verder te werken op de ingewikkelde onderwerpen en economische vraagstukken. Als je, ondanks de moeite met het vak, er naar uitkijkt om hier in je latere leven meer mee te gaan doen, is bijles voor jou misschien de oplossing! De kansen liggen voor het oprapen op het economische vlak, zelfs in je eigen regio. De starterswedstrijd LEF: een wedstrijd onder startende ondernemers, iedereen in de regio Rijnland die in de afgelopen drie jaar een bedrijf is gestart mag meedoen. Het staat bekend als een bewezen opstap tot succes! Een leuk vooruitzicht als je een toekomst in de economie wel ziet zitten.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Als je op dit moment nog wat moeite hiermee hebt en hier graag verbetering in brengt, staan de docenten van Bijlesje.nl voor je klaar. Zij zijn zelf nog student op het HBO of de universiteit en weten daarom precies wat jij op dit moment doormaakt. Economie was één van hun beste vakken op de middelbare school, zij zorgen er dan ook graag voor dat dit jou ook gemakkelijker af zal gaan! Het kleine leeftijdsverschil zal de drempel tot een goede communicatie minder hoog maken, wat een positief resultaat ten goede komt. Wil je meer informatie over bijles economie in de regio Leiden? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens