Het leren van een taal is nooit gemakkelijk. Wanneer er bij deze taal zo veel nieuwe dingen komen kijken, die je vanuit je eigen taal niet kent, wordt het alleen nog maar moeilijker. In het Duits dien je je te verdiepen in de naamvallen, zoals nominativus en accusativus. Deze naamvallen zijn afkomstig uit het Latijn. In het Nederlands hebben ze ook bestaan en worden ze nu nog heel soms gebruikt, maar in het Duits is dit nog een vast onderdeel van de taal. Wanneer talen je niet erg liggen kan het voorkomen dat je hier veel moeite mee hebt. Uit onze ervaring is gebleken dat wanneer er veel wordt geoefend en de rijtjes goed uit het hoofd worden geleerd, er na een aantal weken al een aanzienlijke verbetering is te merken. Vaak gun je jezelf niet genoeg tijd om je er volledig in te verdiepen, iets wat met een docent samen wel lukt. Samen ga je er dus 100% voor om goede resultaten te bereiken.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Onze docenten zijn zelf nog student aan het HBO of de universiteit. Zij staan dus nog midden in het schoolleven en weten goed wat jij doormaakt. Door het kleine leeftijdsverschil zul je merken dat er gemakkelijker een klik ontstaat tussen leerling en docent. De docent kan bij jou aan huis komen, wat de bijlessen wellicht wat laagdrempeliger maakt. Wanneer je dit niet prettig vindt, kun je ook bij de docent thuis bijles volgen. Als je interesse hebt in bijles Duits in Leiden, maar liever nog wat meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al je vragen. Voor direct aanmelden hoef je alleen onderstaand aanmeldformulier in te vullen!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens