Je woont Leiden (of in de omgeving) en hebt wat moeite met biologie. Al eens in het Naturalis geweest? Hier zul je vast ontdekt hebben dat biologie en alles wat hierbij komt kijken heel interessant is, maar nu je dit vak op school volgt het toch lastiger is dan je van tevoren dacht. Biologie is een belangrijk vak op de middelbare school, als het van belang is voor de gewenste vervolgopleiding op het MBO, HBO of de universiteit. Het zit niet standaard in het vakkenpakket, maar ieder kind komt er in ieder geval mee in aanraking in de eerste jaren van de middelbare school. Wanneer je moeite hebt met het vak biologie, ligt het vaak aan de basisonderwerpen die niet goed worden begrepen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kennen deze problemen als geen ander, zij hebben het vak biologie immers zelf recentelijk nog op middelbaar niveau gevolgd. Momenteel studeren onze docenten aan het HBO of op de universiteit, waardoor zij zelf nog midden in het schoolleven staan. Door dit kleine leeftijdsverschil ontstaat er veelal direct een klik tussen docent en leerling, iets wat zeer bevorderlijk is bij het leren van nieuwe dingen. Onze docneten weten goed waar de problemen kunnen liggen en vinden hier graag samen met de leerling(en) een oplossing op. Deze oplossing kan worden gevonden op het gebied van een heel jaar ondersteuning, of alleen wat extra uitleg bij lastige onderwerpen. Bijlesje.nl helpt leerlingen bij het begrijpen van de onderliggende gedachtes, zodat leerlingen ook na de bijlessen zelf de nodige inzichten kunnen toepassen.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens