Het leren van een nieuwe taal kan best lastig zijn. Zodra je naar de brugklas gaat, maak je kennis met verschillende nieuwe, vreemde talen. Om het leren van deze talen wat makkelijker te maken, kan het inschakelen van een bijlesdocent van Bijlesje.nl zinvol zijn.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De bijlesdocenten van Bijlesje.nl zijn ervaren met de Spaanse taal, zij hebben het vak Spaans recentelijk nog op de middelbare school gehad of hebben Spaans als moedertaal of tweede taal. De docent kan hierdoor problemen gemakkelijk opsporen en hierbij een passende oplossing vinden. Door verschillende leertactieken uit te proberen, maar vooral de woordjes, zinnetjes en grammatica herhaaldelijk te oefenen, wordt er bijgedragen aan het verbeteren van de talenkennis. Wil jij graag een keer kennis maken met een van onze docenten Spaans? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in! Wij brengen je graag in contact!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens