De Nederlandse taal is overal om ons heen. Naast dat we de taal dagelijks spreken, lezen we in het Nederlands en worden er ook veel Nederlandse liedjes uit gebracht. De Nederlandse zangeres Imca Marina startte haar loopbaan in Groningen en werd landelijk bekend met het nummer ‘Viva España’. Doordat we veel in aanraking komen met het Nederlands is het erg belangrijk dat we de taal goed beheersen. Het Nederlands is echter niet één van de makkelijkste talen en er worden vaak problemen ervaren met spelling en grammatica. Ook taalproblemen als dyslexie kunnen een achterstand veroorzaken, waardoor het prettig kan zijn hierbij een steuntje in de rug te hebben. De docenten van Bijlesje.nl kunnen helpen om de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen. Zij kunnen o.a. helpen bij veelgemaakte fouten, het uitleggen van de grammaticaregels en begrijpend lezen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Momenteel studeren onze docenten aan het HBO of op de universiteit, waardoor zij zelf nog midden in het schoolleven staan. Door dit kleine leeftijdsverschil ontstaat er veelal direct een klik tussen docent en leerling, iets wat zeer bevorderlijk is bij het leren. Wil je graag een keer bijles van één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij vinden voor jou een bijlesdocent bij jou in de buurt!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens