M&O is een zeer interessant vak wanneer je zelf een onderneming zou willen starten of geïnteresseerd bent hoe een bedrijf in elkaar zit. Naast kennis over organisaties, wordt ook verwacht dat je zelf balansen kunt opmaken en mutaties kunt doorberekenen. Om ervoor te zorgen dat je de onderwerpen die in jouw boek worden besproken goed begrijpt, kan het prettig zijn deze te bespreken met een docent van Bijlesje.nl. Door samen aan de slag te gaan met balansrekeningen en mutaties, zal je merken dat M&O steeds begrijpelijker wordt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De M&O docenten van Bijlesje.nl studeren in een soortgelijke richting aan het HBO of de universiteit, waardoor hun kennis nog net iets verder rijkt. Zou jij graag wat extra hulp krijgen in M&O en bijles willen krijgen? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens