Heb jij het vak Grieks gekozen, maar ondervind jij toch wat problemen bij het maken van toetsen? Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan jou helpen! Het leren van een klassieke taal is zeker niet gemakkelijk en ook het eindexamen Grieks is niet simpel. Door samen aan de slag te gaan en samen een andere benadering van leren te zoeken, zal je merken dat Grieks leren en begrijpen een stuk gemakkelijker en daarmee leuker wordt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten Grieks van Bijlesje.nl hebben allemaal op het Gymnasium gezeten en weten daarom goed uit te leggen wat er van je van verwacht wordt. Bovendien woont een docent altijd in de buurt, waardoor het maken van een afspraak nooit een probleem is. Zou jij graag wat extra hulp krijgen bij de Griekse taal en bijles willen krijgen in Groningen? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens