Wil je voor een dagje de geschiedenis induiken? Dan ben je in de provincie Groningen aan het goede adres. Op ongeveer 50 minuten rijden van Groningen-stad, vlakbij de Duitse grens, ligt de vestingstad Bourtange. Deze historische vestingstad was tussen 1593 en 1851 een belangrijk verdedigingswerk, gemaakt in opdracht van Willem van Oranje. In de vesting is nu het complete stadje te bekijken met een historische molen, een protestantse kerk en authentieke huisjes. Bovendien vind je er gezellige marktjes en worden er veldslagen nagespeeld. Het vak geschiedenis op de middelbare school gaat veel verder dan veldslagen en vestingsteden. Het is daarom ook niet voor niets dat dit vak soms als moeilijk wordt gezien. Bovendien staan de geschiedenistoetsen bekend om de moeilijke vragen, die vaak meer verdieping vereisen. Wanneer jij het moeilijk hebt met het maken van deze geschiedenistoetsen kunnen de docenten van Bijlesje.nl jou helpen!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Samen wordt de stof goed door genomen en tot in detail besproken, zodat ook verdiepende vragen geen moeite meer zijn. Daarnaast kunnen de docenten helpen bij het overhoren van een toets. De docenten van Bijlesje.nl zijn allemaal woonachtig in de omgeving van Groningen. Hierdoor kan je gemakkelijk en snel geholpen worden. Wil je graag hulp van één van onze docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens