De Franse taal onder de knie krijgen gaat niet iedere scholier even gemakkelijk af. Het leren van een vreemde taal is dan ook vaak een hele uitdaging. Om te oefenen met de Franse taal kan het helpen om de hulp in te schakelen van Bijlesje.nl. De docenten van Bijlesje.nl zijn bekwaam in de Franse taal, zij hebben het vak Franse taal immers zelf recentelijk nog op de middelbare school gehad. De docent kan daarom eventuele problemen gemakkelijk opsporen en hierbij een passende oplossing vinden.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Door samen stap voor stap het boek door te lopen, verschillende leertactieken uit te proberen, maar vooral de woordjes, zinnetjes en grammatica veel te herhalen, zul je merken dat er snel vooruitgang wordt geboekt. Jouw kennis over de Franse taal zal zeker verbeteren! Wil jij graag een keer kennis maken met één van de docenten Frans? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens