Het Engelse Kamp is een welbekend begrip in geschiedenis van de stad Groningen. Jarenlang zijn daar na de Tweede Wereldoorlog tot in de jaren '60 jongemannen uit de provincies Groningen en Drenthe gekeurd voor de militaire dienst. Daarnaast vonden vele Engelsen daar hun thuisbasis. Ondanks dat er tegenwoordig geen Engelsen meer wonen, is de Engelse taal nog altijd veel om ons heen te vinden. Doordat dat je veel met deze taal in aanraking komt, zijn veel woorden vaak al goed te begrijpen. Toch merken wij dat veel scholieren de Engelse grammatica toch als ingewikkeld ervaren. Dit kan er toe leiden dat er hier en daar wat problemen ontstaan bij het leren van deze ‘vreemde taal’. Het kan daarom helpen om samen met iemand naar het Engels te kijken.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen helpen om de grammatica onder de knie te krijgen en leesteksten begrijpelijk te maken. Zo kunnen mogelijke fouten worden voorkomen en naast het begrijpen van de taal, de taal ook worden geschreven en gesproken. De docenten van Bijlesje.nl zijn zelf student en volgen vaak een Engelstalige opleiding en kunnen jou alles met gemak bijbrengen. Wil je graag een keer bijles van één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij vinden voor jou een bijlesdocent bij jou in de buurt!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens