Aan het begin van 2016 kwam het slechte nieuws dat de deuren van het Nederlandse warenhuis V&D definitief gingen sluiten. Desondanks kent Vroom & Dreesmann een roemrijke historie, welke al in de 19e eeuw startte in Groningen met kleine ondernemingen. Om de kleine ondernemingen in Groningen niet tot last te zijn, duurde het nog tot 1957 voordat de 42e V&D werd geopend in het Groningse centrum. Waar je in eerste instantie denkt dat ‘economie’ beperkt is tot jouw schoolboek, zal je zien dat ook jij dagelijks betrokken bent bij de economie. Om er voor te zorgen dat je de onderwerpen die in jouw boek besproken worden beter begrijpt, kan het handig zijn dit meer te betrekken op de praktijk. Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan jou hierbij helpen! Door samen aan de slag te gaan met voorbeelden uit de praktijk zal je merken dat economie leren een stuk makkelijker en interessanter wordt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De economiedocenten van Bijlesje.nl studeren vaak een opleiding richting economie aan het HBO of de universiteit, waardoor hun kennis nog net iets verder rijkt. Bovendien woont een docent altijd in de buurt, wat het maken van een afspraak makkelijker maakt. Zou jij graag wat extra hulp krijgen in economie en bijles willen krijgen in Groningen? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens