Het leren van een nieuwe taal is niet altijd even gemakkelijk. Wat daarom kan helpen is het inschakelen van een bijlesdocent van Bijlesje.nl. Door samen stap voor stap het boek door te lopen en te oefenen met nieuwe woorden, ben je er van verzekerd dat de jouw cijfers omhoog gaan. Samen de nieuwe taal oefenen en hierbij goed overhoord worden, zal voor jou bijdragen aan het onder de knie krijgen van de taal.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben een goed cijfer gehaald voor Duits en kunnen jou daarom goed met je huiswerk begeleiden en je met een zelfverzekerd gevoel je toetsen in laten gaan. Bovendien werkt Bijlesje.nl met docenten die woonachtig zijn in de regio Groningen, wat het inplannen van een afspraak extra gemakkelijk maakt. Zie jij het zitten om aan de slag te gaan met één van de docenten van Bijlesje.nl? Vul dan onderstaand formulier in en wij gaan voor je aan de slag!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens