Wiskunde wordt door veel scholieren gezien als een obstakel. De vraagstelling wordt als moeilijk ervaren, maar ook het combineren van verschillende berekeningen kan er soms voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bijlesje.nl biedt bijlessen aan voor alle varianten wiskunde, dus ook de specialisaties voor de bovenbouw. Denk hierbij aan wiskunde A, B, C en D. Door samen met de bijlesdocent van Bijlesje.nl aan de slag te gaan, kan er met uitgebreide aandacht worden gekeken naar de opgaven. Dit is iets wat klassikaal soms iets lastiger gaat. De opdrachten waar jij problemen bij ondervindt, kunnen extra worden uitgelicht en op verschillende manieren worden uitgelegd.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Wil je graag hulp van één van onze docenten, zodat wiskunde niet langer een obstakel is? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens