Het mooie aan Spanje is dat je de combinatie kunt maken tussen kunst, cultuur, maar ook mooie stranden en een bruisend uitgaansleven. Met de komst van Eindhoven Airport is het land van de Sangria binnen handbereik. Met een paar uurtjes vliegen ben je al in Spanje. Zo komt Spanje toch steeds een beetje dichterbij. Om deze wereldtaal onder de knie te krijgen, kiezen veel scholieren Spaans in hun pakket. Toch blijkt het soms moeilijker dan gedacht om de taal goed te begrijpen en te spreken. De hulp van een docent van Bijlesje.nl kan hierbij uitkomst bieden.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen je natuurlijk ook helpen met andere problemen die je met het vak ervaart, zoals het lezen van Spaanse teksten en het vertalen hiervan. De docenten van Bijlesje.nl hebben allemaal examen gedaan in het vak Spaans en kunnen je daarom allerlei handige tips geven. Wil je graag een keer bijles van één van de docenten in Eindhoven? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens