Zie je het vak scheikunde als een obstakel? Het kan zijn dat je verschillende problemen ervaart bij dit vak en dat wat extra uitleg buiten schooluren noodzakelijk is om een mooi cijfer te halen. De hulp vragen van één van de docenten van Bijlesje.nl zou kunnen helpen! Je kunt samen met jouw persoonlijke bijlesdocent de stof doornemen en alle vragen stellen die nodig zijn om de stof beter te gaan begrijpen. Jouw vragen kunnen uitgebreid worden besproken, zodat ook de verdiepende vragen op je toets of examen geen moeite meer zijn.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn gespecialiseerd in het vak dat zij geven en zijn allemaal woonachtig in de omgeving van Eindhoven. De docenten zijn jong en daarom kunnen ze zich goed verplaatsen in de problemen die je kunt ervaren op de middelbare school. Zij hebben de middelbare schooltijd immers zelf recent nog doorgemaakt. Wil je graag hulp van één van onze docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens