Eindhoven is belangrijke stad geweest voor alle natuurkundigen. De gloeilampenindustrie kwam aan het einde van de 19e eeuw tot stand binnen Philips en had als standplaats: Eindhoven. Tegenwoordig is Philips nog grootvoorziener in lichtbronnen, maar hebben de gloeilampen plaats gemaakt voor onder andere led-lampen. Natuurkunde is een lastig vak op de middelbare school, zowel in de onder- als bovenbouw. De docenten van Bijlesje.nl kennen mogelijke problemen maar al te goed. Zij hebben het vak natuurkunde namelijk zelf 6 jaar lang op middelbaar niveau gevolgd.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Momenteel studeren onze docenten aan het HBO of op de universiteit, waardoor zij zelf nog midden in het schoolleven staan. Door dit kleine leeftijdsverschil ontstaat er veelal direct een klik tussen docent en leerling, iets wat zeer bevorderlijk is voor het wederzijds begrip en de uiteindelijke resultaten. Zou jij graag wat bijles willen krijgen van één van onze docenten? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in! Start met bijles bij jou in de buurt!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens