Het vak Management & Organisatie is hét vak voor scholieren die geïnteresseerd zijn in ondernemen. Eindhoven heeft veel ondernemingen gekend in onder meer de textiel- en sigarenindustrie, maar vandaag de dag kennen we Eindhoven vooral van Philips en DAF. Deze ondernemingen hebben ervoor gezorgd dat er veel werkgelegenheid werd gecreëerd. Bovendien zetten zij de stad ‘Eindhoven’ op de kaart. Bij het vak M&O doe je kennis op over het wel en wee van een organisatie. Naast kennis over organisaties wordt ook van verwacht dat je zelf balansen kunt opmaken en mutaties kunt doorberekenen. Om ervoor te zorgen dat je de onderwerpen die in jouw boek worden besproken goed begrijpt, kan het prettig zijn deze te bespreken met een docent van Bijlesje.nl. Door samen aan de slag te gaan met balansrekeningen en mutaties, zal je merken dat M&O steeds begrijpelijker wordt.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De M&O docenten van Bijlesje.nl studeren in een soortgelijke richting aan het HBO of de universiteit, waardoor hun kennis nog net iets verder reikt. Zou jij graag wat extra hulp krijgen in M&O en bijles willen krijgen? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens