Wil jij graag in je eigen stad ervaren hoe men leefde in de middeleeuwen? Dat kan in het Eindhoven Museum. Hier staat namelijk een archeologisch openluchtmuseum met de ijzertijd en de middeleeuwen van Brabant als thema. Je vindt het museum in de Genneper Parken ten zuiden van de stad Eindhoven. In het museum wordt het dagelijks leven van mensen in de middeleeuwen nagespeeld. Zo worden er middeleeuwse spelletjes gespeeld, op open vuur gekookt en tevens is er de mogelijkheid om te overnachten in een boerderij. Door een bezoekje te brengen aan het museum zal je merken dat de geschiedenis makkelijker te begrijpen is dan het af en toe in de schoolboeken lijkt. Daarnaast kan het inschakelen van de hulp van een docent van Bijlesje.nl helpen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bijlesje.nl helpt leerlingen bij het begrijpen van de onderliggende gedachtes, zodat leerlingen ook na de bijlessen zelf de nodige inzichten kunnen toepassen en toetsen niet langer een obstakel zijn. Bovendien zijn de docenten van Bijlesje.nl woonachtig in de omgeving van Eindhoven, waardoor de bijlessen snel gefaciliteerd kunnen worden. Wil jij graag een keer bijles van één van de docenten in Eindhoven? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens