Binnen een paar uur van Eindhoven naar Frankrijk? Dat kan! Via Eindhoven Airport vlieg je in een paar uurtjes naar Marseille of Nice, om daar te genieten van de prachtige taal en een heerlijke ‘baguette’. Wat we bij Bijlesje.nl veel zien is dat de Franse taal heel anders is dan het Engels en Frans. Bovendien is het leren van een derde vreemde taal vaak een hele uitdaging. Eenmaal de taal onder de knie blijkt ook dat het eindexamen Frans lastige vraagstellingen bevat. Om te oefenen met de Franse taal kan het helpen om de hulp in te schakelen van één van de docenten van Bijlesje.nl.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kennen deze problemen als geen ander, zij hebben het vak Frans immers zelf recentelijk nog op middelbaar niveau gevolgd. Daarom zijn eventuele problemen gemakkelijk op te sporen en kunnen onze docenten hier een passende oplossing bij vinden. Door samen stap voor stap het boek door te lopen en verschillende leertactieken uit te proberen, ben je ervan verzekerd dat de jouw cijfers weer omhoog gaan. Wil jij graag een keer bijles van een van de docenten in Eindhoven? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens