Je bent misschien al wel iets bekend met de Engelse taal op het moment dat je naar de middelbare school gaat. Toch kan het leren van een nieuwe, vreemde taal lastig zijn. Vooral wanneer je te maken krijgt met grammaticaregels en het maken van leesteksten, blijkt dat Engels nog best lastig is. Het kan daarom helpen een bijlesdocent van Bijlesje.nl jou te laten ondersteunen bij het leren van de Engelse taal.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De bijlesdocenten van Bijlesje.nl zijn ervaren met de Engelse taal en kunnen jou alles bijbrengen op het gebied van grammatica en de voorbereiding op je toetsen. Door samen aan de slag te gaan zal de talenkennis worden verbeterd en zullen jouw resultaten op school verbeteren. Wil jij graag een keer kennismaken met één van onze docenten Engels? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij brengen je graag in contact!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens