Bij het onderwerp economie legt u wellicht niet meteen de link met de ‘technische stad’ Eindhoven. Toch is onze minister van Financiën tijdens het kabinet van Rutte II, Jeroen Dijsselbloem, afkomstig uit deze stad. Jeroen Dijsselbloem is sinds dit kabinet tevens benoemd als de voorzitter van de Eurogroep. In de Eurogroep onderhandelt hij met 17 andere Eurolanden. Hierbij komen verschillende economische aspecten aan bod, onderwerpen waar jij of uw zoon of dochter op de middelbare school al enigszins mee te maken krijgt bij het vak economie. Door de vele, vaak lastige aspecten van het vak wordt er veel bijles gegeven in economie. Voor een beter cijfer of om het vak beter te begrijpen bent u bij Bijlesje.nl aan het juiste adres!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben een brede kennis in economie en kunnen jou of uw zoon of dochter daarom goed met het huiswerk begeleiden en jou of uw zoon of dochter met een zelfverzekerd gevoel je toetsen in laten gaan. Bovendien zijn deze docenten zelf net klaar op de middelbare school en hebben zij nog goed inzicht in de stof die wordt gegeven. Daardoor kunnen slimme ezelsbruggetjes en handige leertechnieken bijdragen tot een mooier cijfer op het rapport. Wil jij of uw zoon of dochter graag een keer bijles van een van de docenten om de cijfers van economie even goed op te schroeven? Neem dan contact met ons op voor een docent in Eindhoven of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens