Ondanks dat de Duitse taal een beetje op het Nederlands lijkt, blijkt voor velen de Duitse taal moeilijk te begrijpen. De verschillende naamvallen en toepassingen kan een hele opgave zijn, de verschillende regeltjes die erbij horen maken dit alleen maar moeilijker. Wat daarom kan helpen is het inschakelen van een bijlesdocent van Bijlesje.nl. Door samen stap voor stap het boek door te lopen en te oefenen met de naamvallen en de nieuwe woorden, ben je er van verzekerd dat de Duitse taal makkelijker te bevatten wordt. Bovendien is het samen oefenen van een nieuwe taal en hierbij goed overhoord worden erg waardevol voor de resultaten op de toetsen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben het vak Duits zelf gevolgd op de middelbare school en kunnen jou daarom goed met je huiswerk begeleiden. Dit zorgt ervoor dat je met een zelfverzekerd gevoel je toetsen in kan gaan. Wil jij kennis maken met één van de docenten van Bijlesje.nl? Vul dan onderstaand formulier in.

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens