Van de zogenaamde ‘wiskundeknobbel’ zijn maar weinig mensen in het bezit. Voor deze uitblinkers in wiskunde wordt door de Vrije Universiteit van Amsterdam jaarlijks de Junior Wiskunde Olympiade (JWO) georganiseerd. Wellicht heb je hier weleens van gehoord toen je nog op de basisschool zat, want daar werd jaarlijks ook de Kangoeroewedstrijd georganiseerd, wat de kans bood je te plaatsen voor deze Olympiade. Slechts een kleine groep van de Nederlandse scholieren weet zich uiteindelijk te plaatsen, uiteindelijk blijft wiskunde namelijk een erg lastig vak waarbij enige vorm van hulp vaak gewenst is. Wiskunde is een vak waarbij een tekst goed stampen jou niet vanzelfsprekend een mooi cijfer geeft op je toets. Dit vak vereist de nodige inzichten om een toets voldoende te kunnen maken.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De hulp van een bijlesdocent van Bijlesje.nl wordt voor wiskunde dan ook maar al te vaak geboden. De docenten van Bijlesje.nl bieden jou een duidelijk stappenplan om iedere ‘onmogelijke’ wiskundesom te kunnen oplossen. Met duidelijke uitleg en de juiste aanpak zal je merken dat het wiskunde ook leuk kan zijn. De docenten van Bijlesje.nl zijn er voor jou om de juiste hulp te bieden en je zelfverzekerd je toets in te laten gaan! Lijkt het jou wat om extra begeleiding te krijgen in wiskunde? Neem dan contact op met Bijlesje.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens