De taal Spaans wordt sinds enkele jaren aangeboden op de middelbare school als regulier vak. Dit is zeker niet zonder reden, het is namelijk de meest gesproken taal op de hele wereld! Wanneer je hier dus wat kennis over hebt, kun je je in veel landen verstaanbaar maken. Het kan je helpen bij het lezen van belangrijke teksten in het Spaans. Natuurlijk heeft dit ook nut als je bijvoorbeeld op vakantie gaat in Spanje, hoe leuk is het als jij dan de borden langs de weg kunt lezen en je in perfect Spaans een lekker gerecht in een restaurant bestelt! Helaas blijkt het onder de knie krijgen van de taal vaak lastiger dan gedacht. De taal kan soms moeilijk zijn om je eigen te maken, omdat je de grammatica en zinopbouw niet gewend bent. De hulp van iemand anders, die de taal zeer machtig is, zou je hierbij dan kunnen helpen!

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl staan voor je klaar. Iedere docent Spaans heeft zelf een Spaanse achtergrond of studeert deze taal, zodat je zeker weet dat je al je vragen bij deze persoon kwijt kunt. Onze docenten kunnen je begeleiden bij je huiswerk, of juist een goede voorbereiding op een belangrijke toets bieden. Vaak is net dat kleine beetje extra aandacht aan een moeilijk vak al te zien in je resultaten! De bijlessen kunnen plaatsvinden bij jou aan huis in Amsterdam of omgeving, of bij de docent thuis. Wij zorgen er altijd voor dat de docent bij jou in de buurt woont, zodat het gemakkelijk is aan te reizen. Wil je meer informatie over bijles Spaans in Amsterdam of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Bijlesje.nl of vul direct het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens