Voor allerlei scheikundeproefjes ben je in Amsterdam aan het goede adres. Als je jouw kennis over atomen en mogelijke chemische verbindingen wilt uitbreiden, moet je zeker een keer een bezoekje brengen aan NEMO. Nemo is een ‘science center’ dat gelegen is in het centrum van Amsterdam vlakbij de IJ-tunnel en station Amsterdam Centraal. Hier kom je op interactieve wijze alles te weten over wetenschap en technologie. Je zult hier zien dat scheikunde veel verder gaat dan het scheikundelab bij jou op school en dat zelfs de meest dagelijkse dingen tot stand komen via scheikunde. De termen die op school worden gebruikt kunnen wel eens als lastig worden ervaren en naarmate het examenjaar wordt bereikt hoor je bij veel scholieren dat scheikunde toch wel een van de moeilijkste vakken is. Er wordt daarom door veel scholieren bijles genomen in dit vak, om kennis bij te spijkeren, maar vooral om tot inzichten te komen die op school niet meteen worden opgepikt. Een andere manier van uitleg, kan hierbij vaak al helpen. Bijlesje.nl heeft daarom genoeg docenten die kennis over scheikunde kunnen bijbrengen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl zijn studenten, die zich maar al te goed in de problemen met het vak kunnen inleven. Zij kunnen mogelijke problemen op een duidelijke manier uitleggen, waardoor het maken van scheikundetoetsen niet langer een obstakel is! Heb jij extra hulp nodig met scheikunde? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in, zodat scheikunde niet langer een probleem is!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens