Iedere dag komen we in aanraking met de Nederlandse taal. We spreken de taal met onze vrienden, lezen een Nederlandse krant, kijken Nederlandse televisie en luisteren naar de radio. Ook het zingen van het Nederlandse lied is vandaag de dag nog steeds populair. Wanneer we denken aan de ultieme volkszanger dan is dat toch wel de legendarische Amsterdammer Andre Hazes. Hij werd ooit ontdekt toen hij stond te zingen op de Albert Cuypmarkt en nu zelfs na zijn overlijden worden zijn nummers nog maar al te vaak ten gehore gebracht. Denk maar eens aan de nummers ‘De Vlieger’ of ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen musical ‘Zij gelooft in mij’ gekregen, naar zijn gelijknamige single. Kortom, de Nederlandse taal is overal. Toch wordt het Nederlands nog vaak gezien als een taal die erg moeilijk te beheersen is. Er worden dagelijks nog vele fouten gemaakt in zowel spreken als schrijven. Dit is ook precies de reden dat Bijlesje.nl bijles faciliteert in onze eigen moedertaal.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen jou helpen de grammatica en spelling beter onder de knie te krijgen! Maar ook het uitleggen van gedichten of het assisteren bij leesverslagen is geen probleem. De bijlesdocenten zijn allemaal woonachtig in de omgeving van Amsterdam waardoor een afspraak maken geen enkel probleem is. Wil je graag een keer kennis maken met één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij vinden voor jou een bijlesdocent bij jou in de buurt!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens