Wanneer je jouw natuurkundekennis verder wilt verbreden zit je in een stad als Amsterdam goed. Aan het begin van de IJ-tunnel, dat Amsterdam-Noord met Amsterdam-Zuid verbindt, staat het technologiemuseum NEMO. Hier kom je op interactieve wijze alles te weten over wetenschap en technologie. Het dakterras van NEMO is heel bijzonder, dit is namelijk het grootste dakterras van Amsterdam op 22 meter boven NAP (Normaal Amsterdams Peil) en biedt je uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Naast dat het een leuk en leerzaam dagje uit is, biedt het tevens een heel andere kijk op het vak natuurkunde. Een nieuwe en verfrissende kijk op het vak kan jou helpen het vak beter te begrijpen. Begrippen als ‘Joule’ en ‘de wet van Newton’ kunnen een stuk makkelijker worden als je iemand tot je beschikking hebt die jou hierbij kan helpen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen hierbij uitkomst bieden en staan uiteraard klaar om jou te helpen. Bijlesje.nl selecteert speciaal voor jou de geschikte docent, zoals een docent die zelf momenteel Natuurkunde studeert aan het HBO of de universiteit. Daarnaast zal er altijd worden gezocht naar een docent bij jou in de buurt, zodat het maken van een afspraak geen probleem is. Kan jij wel wat extra hulp gebruiken bij het maken van je natuurkundehuiswerk? En wil jij met meer zelfvertrouwen je toetsen in gaan? Neem dan contact op met Bijlesje.nl!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens