In 2014 schreef het Parool dat Amsterdam één van de belangrijkste steden voor digitale startups is. Tien van de beste digitale projecten kwamen dat jaar uit Amsterdam, onze hoofdstad werd geprezen om het feit dat iedereen hier Engels spreekt en daardoor de toegangspoort is tot Europa. Eén van de projecten die werd genomineerd is de app ‘Human’, deze app stimuleert je dagelijks om 30 minuten te bewegen. Bij Management & Organisatie (M&O) leer je hoe je zelf een bedrijf kan starten en deze financieel gezond te houden. Het vak is te vergelijken met bedrijfseconomie, waar je diep ingaat op gebieden als accounting, financiering en marketing. Juist deze verdieping zorgt ervoor dat het vak nog wel een moeilijker vak wordt gevonden dan economie. Er wordt naast kennis over organisaties ook van je verwacht dat je zelf balansen kunt opmaken en mutaties kunt doorberekenen. Het is ons opgevallen dat vooral op deze onderdelen veel problemen worden ervaren door scholieren.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Bijlesje.nl heeft docenten die studeren in de richting van Bedrijfseconomie en daarom een goede steun kunnen bieden in het leren van het vak M&O. Samen met een van de bijlesdocenten kunnen bijvoorbeeld winst en verliesrekeningen tot in de detail worden besproken, zodat op toetsen kleine maar cruciale foutjes voorkomen kunnen worden. Op veel scholen is Management & Organisatie een verplicht vak binnen het profiel Economie & Maatschappij, de bijlesdocenten kunnen je daarom al snel klaarstomen voor je examen. Lijkt het je prettig om je kennis over dit vak op te schroeven en je cijfer om hoog te halen? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens