Wanneer je je meer wilt verdiepen in de klassieke talen als Latijn, zit je in Amsterdam helemaal goed. Op de Oude Turfmarkt tref je namelijk het Allard Pierson museum, een archeologisch museum. Dit museum bevat een verzameling van Egyptische, Griekse en Romeinse oudheden. Allard Pierson zelf was hoogleraar in Kunstgeschiedenis en Moderne Talen en Letteren. Zijn zoon Jan Lodewijk Pierson richtte het museum op om alle verzamelde antieke voorwerpen tentoon te stellen. Je komt in dit museum veel over de geschiedenis te weten, net zoals bij het vak Latijn. Latijn is een vak dat lang niet voor iedereen is weggelegd, het wordt door veel scholieren als een moeilijk en lastig gezien. Daarom kan een beetje hulp voor dit vak geen kwaad om onder meer het tekstbegrip te verhogen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Wanneer je moeite hebt met het lezen van teksten in het Latijn, kan het hulp bieden om er samen met een bijlesdocent naar te kijken. Daarnaast kunnen de docenten van Bijlesje.nl je natuurlijk ook helpen met andere problemen die je met het vak ervaart. De docenten van Bijlesje.nl hebben allemaal examen gedaan in het vak Latijn en kunnen je daarom allerlei handige tips geven. Wil je graag een keer kennis maken met één van de docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens