De taal Grieks wordt door vele middelbare scholieren als een lastig vak gezien. Gymnasiasten lopen sowieso in één van de schooljaren tegen dit vak aan en zullen dan toch een manier moeten vinden om dit met goede resultaten af te ronden. Wanneer je in Amsterdam of omgeving woont, loop je in je dagelijks leven meer tegen de taal aan dan je in eerste instantie verwacht. Het Rijksmuseum te Amsterdam bezit vele beroemde meesterwerken en de grootste kunstcollectie van Nederland. Tijdens exposities wordt de Griekse cultuur ook veelal tentoongesteld, iets wat vaak niet onopgemerkt voorbij gaat. Naast het Rijksmuseum is de Griekse cultuur ook nog te aanschouwen in archeologiemuseum Allard Pierson. In Amsterdam en omgeving kun je er dus niet omheen! Bij moeite met de taal Grieks, is het een verstandige keuze om hierbij begeleiding aan te vragen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl hebben zelf een achtergrond met het vak Grieks op de middelbare school. Zij zijn zelf tegen de problemen aangelopen waar jij nu tegenaan loopt en hebben een goede manier gevonden om dit op te lossen! Zij begeleiden jou graag bij je huiswerk en helpen je bij het voorbereiden op belangrijke toetsen. Ook wanneer je moeite hebt met het leren van woordjes of andere dingen, geven zij jou tips en zijn zij geduldig in jouw leerproces. De docenten komen bij jou aan huis in jouw vertrouwde omgeving, of jij komt bij de docent thuis. De docent woont altijd bij je in de buurt! Bijles Grieks in Amsterdam volgen? Neem contact op met Bijlesje.nl voor meer informatie of vul direct het aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens