Amsterdam is een stad met een rijke geschiedenis. Wanneer je een rondje loopt door de stad, zal je zien dat sporen van deze geschiedenis nog steeds in de stad terug te vinden zijn. Tijdens de Gouden Eeuw ontpopte Amsterdam zich als een waar handelsmetropool, waar kooplieden samenkwamen om hun goederen te verhandelen. De goederen werden opgeslagen in de pakhuizen, deze pakhuizen vind je vandaag de dag nog steeds terug in de binnenstad. Tijdens de Gouden Eeuw werd tevens de kenmerkende grachtengordel aangelegd, met het Rembrandtplein als toenmalig middelpunt. Het aanleggen van de Herengracht, Prinsengracht en Keizersgracht was het begin van een steeds groter groeiend Amsterdam. Het vak geschiedenis op de middelbare school gaat veel verder dan alleen de stad Amsterdam. Het kan soms moeilijk zijn alle stof van het vak goed te begrijpen en in de juiste volgorden te plaatsen. Daarnaast staan de toetsen van geschiedenis erom bekend dat zij bestaan uit moeilijke vragen, die vaak meer verdieping vereisen.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Wanneer jij het moeilijk hebt met het maken van deze geschiedenistoetsen kunnen de docenten van Bijlesje.nl jou helpen! Samen wordt de stof goed door genomen en tot in detail besproken, zodat ook verdiepende vragen geen moeite meer zijn. De docenten van Bijlesje.nl zijn gespecialiseerd in het vak dat zij geven en zijn allemaal woonachtig in de omgeving van Amsterdam waardoor een afspraak maken geen enkel probleem is. Wil je graag hulp van één van onze docenten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens