Amsterdam is een internationaal georiënteerde stad, waar dagelijks veel verschillende culturen samen komen. De Franse stad Parijs heeft wel een hele bijzondere band met Amsterdam, Parijs en Amsterdam zijn namelijk elkaars partnerstad. Dit houdt in dat beide steden een ‘vriendschappelijke band’ met elkaar hebben, zodat belangrijke informatie gemakkelijk onderling kan worden uitgewisseld. Zo brengt de burgemeester van Amsterdam met enige regelmaat een bezoekje aan de stad om te kijken hoe zij daar de plannen op orde hebben, zoals bijvoorbeeld het metrosysteem of de criminaliteit. Een bezoekje brengen aan de Franse hoofdstad is vanuit Amsterdam heel makkelijk, via de Thalys kan je al binnen drie en een half uur in de binnenstad van Parijs staan. Ondanks dat beide steden niet heel ver van elkaar verwijderd zijn, zijn er toch een heleboel verschillen op te merken waaronder de taal die wordt gesproken. Frans is een hele mooie taal en wordt ook wel eens de taal van de liefde genoemd! Zodra je naar de middelbare school gaat, zal je de taal ook zelf moeten gaan leren en dat kan best wel eens lastig zijn. Hoe pak je woordjes leren aan? En hoe kun je teksten het beste begrijpen?

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De bijlesdocenten van Bijlesje.nl kunnen je hierbij helpen en jou de Franse taal snel en gemakkelijk bij brengen. Samen met jouw bijlesdocent wordt er gekeken naar welke leertechniek het beste bij jou past. Bovendien werkt Bijlesje.nl met docenten die woonachtig zijn in de regio Amsterdam, waardoor een afspraak zo is gemaakt! Wil jij graag extra hulp met Frans en met een goed gevoel je toetsen maken? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens